Want your
own Fotopage?








 
hafiliza's FotoPage

By: Haqeeliza with love

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Sep-2009 15:02 Email | Share | | Bookmark
Raya 2009

dak kecik ni main bunga api sorang2 jek.. hehe!
di pg raya..
 
View all 9 photos...
Raya tahun ni agak meriah... penuh dgn beraya.. kecuali raya pertama jek tggu pakcik2 & makcik2 mai umah mak aku... raya ke 2 - 4 dh berjln raya.. raya ke 2 ptg aku dh balik Bdr tenggara umah mentua... layan je la ek gambo raya kami...


Monday, 20-Jul-2009 13:45 Email | Share | | Bookmark
4th JMC Gathering

kek sponsor by azie..
semua ahli yg hadir..
aku dgn kyoko aka zura..
Sonok dpt jmpa memember JMC.. korang mmg rock beb! hopefully lepas ni lg happening!!!


Sunday, 12-Jul-2009 12:59 Email | Share | | Bookmark
Bapak & anak

ni masa kat tmn kat2 umah...
 
 
View all 6 photos...
Saje aku nk publish muka papa dia byk2 kat sini.. heheh.. bkn senang papa dia ni nk bergambo tau... gambo kami anak beranak bertiga pn x byk.. ada pn byk yg x ready... huhuu... ooo last week aku cuti lama.. 2 hari je.. x de la lama sgt... Aqeel bkn main lagi sker main2 pasir dr mandi2 kat laut... so layannnnnzz gambo derang nih!


Sunday, 5-Jul-2009 12:32 Email | Share | | Bookmark
Revenge of The Fallen

 
 
 
View all 4 photos...
Last saturday hubby aku ajak gi tgk citer transfomer II... 1st time nk bwk anak skali gi tgk... maklumla sblm ada anak kami mmg kaki wayang... dh ada anak agak slow tgk wayang ni... tu pn klu nk tgk anak tggl kat umah mak.. hahaha... skang ni dia dh beso sikit leh la try2 bwk dia masuk panggung... skali 1 jam pertama dia main2... memula masuk tu mmg ada rengekla sikit2... takut gaknya tgk skrin beso noh... 1 jam kedua dia tdo... 1 jam ke3 pas dia bgun tdo leh lak dia melalak.. adehhh.. aku terpaksa kuar sblm kena sound dgn org... hubby aku je la tggl.. skali x lama aku kat luar dia pn kuar gak.. x syok tgk anak bini dia x ada skali.. hahahha.. sabo jela.. last2 hubby aku tgk sambungan citer tu dgn DVD jek kat umah.. alahai..


Friday, 26-Jun-2009 15:53 Email | Share | | Bookmark
Jerawat!!!

 
Lately muka aku teruk ar.. naik jerawat giler baboon punya byk... adoi la.. nk gi wat treatment la.. huhuuuu! apsal ntah! melampau lampau lak tuh.. tensiii... tensi!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net